Balearen okela

Balearen okela nahiko ospetsua da Japongo jende artean. Gainera nahiko garestia da eta fresko izan behar da jateko zeren normalean gordin jaten bai dute. Etorri baino lehen ona, ez nuen inoiz baleararen okela jan….eta balearen hilketari buruz, jende gehiena bezalaze, kontra nengoen. Ta ez zazuek pentsatu ideiaz aldatu naizela, ez, baina zera….guk Euskaldunok ahinbeste baleak hil eta gero, eta zenbat balearen espezie lagundu diegu desagertzen……Baina zera….zaporea kristona da!!!

5 Erantzun

  1. uffff que akoooo!!!

  2. queria ecir que askoo!!

  3. y me llamo …
    no boy a decir mi nomner mellamo:*******
    eza ez mi nombre poner un komentario joee

  4. Yo esperaré a que comente el dueño de la casa, que lo contrario sería una falta de educación…

  5. Jejeje….que podria decir….que podria decir…Ordago a mayor y a pequena, pares si….juego si.

    La ballena…me enrolla mogollon, a pesar de los precios. Creo que al final, lo que me mola es la carne cruda, que en Japon, igual que los huevos, se puede comer crudo. Lo que no me gusta ni crudo no cocinado es la medusda, que aqui se estiliza mucho ultimamente, sobre todo en la ensalada.
    Y ya metidos a Sherlock Holmes….diria que es mi hermana por sus comentarios modelicos….😉

Utzi erantzun bat

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Aldatu )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Aldatu )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Aldatu )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Aldatu )

Connecting to %s

%d bloggers like this: